RoKoK

aku adalah seorang bekas perokok..aku seorang heavy smoker satu ketika dulu,lebih kurang takat-takat kalau aku kusut atau tekanan 2 kotak leyh abish satu hari,adeh..kuat gile aku smoke dulu..time tekanan,frust,problem banyak atau dalam ape-ape jew keadaan..aku akan isap rokok,lega lah skit..tak banyak pown skit boleh merilaks kan aku nyew pale otak..pastu masalah tu datang balik..haih..
kesan sampingan aku sebab aku isap adalah..ahaha,biaselah batuk cam owg nak kuar anak tekak standard...huhuhuh..takder stamina..semput gile babi skang kalau aku wat ativiti yang active..adeh...susah betul...aku nyesal aku start dulu...aku isap okok tak silap aku mase aku darjah 5 tak silap aku lah...fuh lamenye...adeh,susah nak berhenti,fuh seksa..rokok yang selalu aku masuk dulu DUNHILL(merah),WINSTON(filter) dan SAMPOERNA(menthol)..fuh tu rokok fvrt aku dulu...paling suke winston filter lah...ahahahhahasedap beb melegakan...lagi-lagi time nak berak kan..yang takat-takat berak keras susah nak kuar..isap okok fuh lancar beb kuar (aku selekeh aku tau)

ahahah....erm..ok-ok nak pendek kan cerita..yang membuatkan aku lagi nak behenti rokok adalah pada masa aku wat x-ray kaki aku akibat accident ape ntah..yang aku telah dapati bahawa kadungan dalam rokok tu ada banyak..dan kandungan die merepek-merepek...jadahnye..antara kandungan nye..kalau tak silap aku ada pencuci lantai lah,air bateri lah..ha! korang cuba bayang kan selama ni aku isap pencuci lantai..ahahha..power tak power kan aku...ahahahhaha

huhuh...dan skang aku dah berhenti merokok..dan aku rase aku dapat bertahan..ahahahha
insyallah dapatnyew....huhuhuhuuh
kepada yang hendak berhenti merokok aku nak cakap korang leyh wat..kuat kan mental korang...cey aku ni ckp macam aku wat senang...huhu..takper2 korang leyh wat...
AKU YAKIN!
GOOD LUCK!

sekian

1 comments:

woodydolly said...

bagus! stop smoke! ewww,benci smokers, hahaa

Post a Comment