luah.

aku sedih.ok maybe bukan salah die...aku yang cam pantat nak jealous-jealous.tapi salah kew aku rase cam tu...aku syg die,aku sayang die sgt-sgt..dan pasal budak tu aku mcg die aku sayang die..dan die hanya reply "k"..slalu nyew die akan reply die sayang aku balik..tapi..erm..aku angin sebab mesra die ngan budak tue...mcm die jealous ngan member aku..yang aku dah kenal lebih setahun..ni tak smpi setahun..dah mesra-mesra...pastu bile aku marah..die cam badmood ngan aku...napew..? aku sedih sgt-sgt...aku luahkan kat die..aku ingat die sedih untuk aku..tapi die mcm nak tak nak jew lyn..napew...? aku salah kew.? aku ada wat salah kew.? janji tak nak rahsia...tapi skang..sapew nak rahsia ngan sapew..? aku tanye "tade papelah" setiap kali aku tanye tue jew jawapan die..aku kenal syg aku...mase die ok ngan die badmood...dah dekat setahun aku kenal die..aku kenal syg aku camnew...erm...aku tak nak hilang die...sumpah...aku mmg syg die sowang jew...pless..aku sedih sgt..mcm-mcm leyh jadi kat aku skang nie....hesh....takperlah..mungkin ayat-ayat yang aku gune lam ni..ada yg bace tak paham....tapi sesiapa yg paham...terima kasih...
sori buang mase jew korang nak bace... takperlah....

yang penting aku sayang die....

sayang die sgt-sgt

1 comments:

mIsz BuTtErfLy said...

ko je syg gile kt dia dik...

ntah2 dia tak bape syg ko sgt...

sape tau klo dia syg ko dia phm ape yg ko nk n tak wat ko cdih cmgini..

takpe nnt aku crkan yg lain...

Post a Comment